Regionaal

[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]Kringbijeenkomsten

De leden van een lokale of regionale kring van het Katholiek Vrouwen Dispuut komen ongeveer maandelijks bij elkaar. Dit gebeurt meestal bij een van de leden thuis, op een middag of avond. Tijdens de bijeenkomsten diepen onze vrouwen een door hen zelf gekozen en voorbereid thema uit. Veelal zijn dit onderwerpen op het gebied van samenleving, politiek en/of geloof. Door dialoog kunnen de leden hun ideeën verder vormen en aanscherpen.

Naast een bron van inspiratie, vinden de leden in het KVD een netwerk en vriendschap. Maar het is geen vriendinnenclub. De dialoog over de samenleving staat voorop! En hoe iemand zelf richting kan kiezen en bijdragen aan de samenleving. Onderwerpen die afgelopen seizoen aan de orde zijn gekomen, zijn onder meer morele veranderingen in de samenleving, levenseinde, de Brexit, populisme, privacy en blockchaintechnologie.

Naast de maandelijkse bijeenkomsten voor debat of dialoog, organiseert bijna elke kring ook activiteiten aan de start van het dispuutsjaar en rond Kerst. Ook vindt er soms theaterbezoek plaats.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”254″ img_size=”full” alignment=”center” parallax_scroll=”no”][/vc_column][/vc_row]