KVD-leden koninklijk onderscheiden

apr. 2019 – Op de laatste werkdag voor Koningsdag, de verjaardag van Koning Willem-Alexander, wordt aan een aantal mensen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de Nederlandse maatschappij traditiegetrouw, een koninklijke onderscheiding verleend. Het KVD is er trots op dat op vrijdag 26 april 2019 onder hen ook twee leden van het KVD werden gedecoreerd. Vanuit hun maatschappelijke bevlogenheid hebben zij zich jarenlang op velerlei terrein ingezet voor de samenleving. Hen kennende zullen zij dat blijven doen. De bijzondere persoonlijke verdiensten van de gedecoreerde leden zijn een inspiratie voor alle leden.

Koninklijke onderscheiding KVD-leden
Twee leden van het KVD ontvingen een koninklijke onderscheiding

Liesbeth Blomjous, belangstellend lid van kring Den Bosch, kreeg een lintje voor haar bijdragen aan de Stichting Leergeld Vught, de sinterklaasactie ‘De Sint is er voor ieder kind’, de Stichting Kiwanis Fonds Vught, Euthanasie in de Psychiatrie Vught en de Parochie Edith Stein.

Jeannette Doll-Gras, lid van kring Den Haag 1, werd gedecoreerd vanwege haar bijdragen aan de Stichting 3 maart 1945, Stichting Nationale Herdenking ‘s-Gravenhage, Stichting Atlantikwall Museum, het CDA afdeling Den Haag, Parochie St.Liduina en het Katholiek Vrouwendispuut.